Napomena:

Vaša je isključiva odgovornost da se upoznate i razumijete s politikom vašeg poslodavca u vezi sa sudjelovanjem u natjecanjima i promocijama ovog tipa. Ako svojim sudjelovanjem povrijedite politiku svog poslodavca, možete biti diskvalificirani s natjecanja. Microsoft se odriče bilo kakve odgovornosti ili nadležnosti za sporove nastale između zaposlenika i poslodavca vezano uz ovo pitanje, a nagrade će se dodjeljivati isključivo u skladu s politikom poslodavca.

Državni službenici: U skladu s pravilima vezanim uz etičko ponašanje, državni službenici (uključujući vojno osoblje i zaposlenike javnih obrazovnih ustanova) ne mogu sudjelovati u ovom natjecanju.

O natjecanju

Natjecanje je bazirano na vještini i otvoreno je za sve programere na polju softvera i/ili mobilnih tehnologija. Cilj ovog Natjecanja je stvaranje najbolje aplikacije razvijene za Windows Phone (WP) i Windows 8 (W8).

Svaka aplikacija razvijena u svrhu Natjecanja za WP i W8 zvati će se "projekt". Svi projekti biti će ocijenjeni po kriterijima opisanima u poglavlju POBJEDNICI, kako bi se odredili pobjednici koji će osvojiti nagrade opisane u ovom tekstu.

VAŽNI DATUMI?

Početak natjecanja: 01. listopada 2012. godine
Završetak natjecanja: 31. siječnja 2013. godine
Ocjenjivanje projekata: 01. veljače – 23. veljače 2013. godine
Proglašenje pobjednika: 25. veljače 2013. godine

KAKO SUDJELOVATI?

Da biste sudjelovali, morate napraviti sljedeće korake:

 1. Popuniti i poslati sljedeći prijavni obrazac Natjecanja, na adresi http://appchallenge.mscommunity.hr
  1. Ime i prezime programera (First Name, Last Name)
  2. Email adresa
  3. Pozicija na poslu (Job Role)
  4. Tvrtka (Company)
  5. Grad (City)
  6. Telefon (Phone)
  7. Naziv Vaše aplikacije (App name)
  8. Slike Vaše aplikacije (Screenshots, do 5 slika)
  9. Kratak opis Vaše aplikacije (App description, do 255 znakova)
 2. Objaviti aplikaciju na "WP marketplace-u", "W8 marketplace-u" ili nam kompajlirani kod aplikacije predati putem iste prijavne forme, na adresi http://appchallenge.mscommunity.hr

Svaki pojedinac može predati jednu ili više aplikacija uz njene/njegove detalje o registraciji, ali SAMO za JEDNU aplikaciju će biti nagrađen/a.

Mi ne snosimo odgovornost za projekte koje ne primimo iz bilo kojeg razloga, ili za projekte koje primimo, ali nisu čitljivi iz bilo kojeg razloga. Kao dodatak, mi ćemo automatski diskvalificirati bilo koji nekompletan ili nečitljiv projekt ili bilo koji projekt koji primimo od Vas, a koji nije u skladu s ograničenjima koja su gore opisana.