Napomena:

Vaša je isključiva odgovornost da se upoznate i razumijete s politikom vašeg poslodavca u vezi sa sudjelovanjem u natjecanjima i promocijama ovog tipa. Ako svojim sudjelovanjem povrijedite politiku svog poslodavca, možete biti diskvalificirani s natjecanja. Microsoft se odriče bilo kakve odgovornosti ili nadležnosti za sporove nastale između zaposlenika i poslodavca vezano uz ovo pitanje, a nagrade će se dodjeljivati isključivo u skladu s politikom poslodavca.

Državni službenici: U skladu s pravilima vezanim uz etičko ponašanje, državni službenici (uključujući vojno osoblje i zaposlenike javnih obrazovnih ustanova) ne mogu sudjelovati u ovom natjecanju.

Nagrade

Izrada aplikacija za Windows Phone:

1. - 5. mjesto
Windows Phone uređaji
6. - 7. mjesto
Microsoft Touch Mouse
8. - 10. mjesto
Microsoft ARC Keyboard

Izrada aplikacija za Windows 8:

1. - 3. mjesto
Windows 8 uređaji
4. - 6. mjesto
Microsoft Touch Mouse
7. - 10. mjesto
Microsoft ARC Keyboard

NAGRADE NA NATJECANJU

Ukoliko ste potvrđeni kao pobjednik ovog Natjecanja:

  • Vi ne možete zamijeniti Vašu nagradu za novac ili bilo koju drugu robu ili uslugu; i
  • Vi ne možete odrediti nekog drugog za pobjednika. Ukoliko niste u prilici ili ne želite primiti nagradu, mi je možemo dodijeliti sljedećoj osobi na rang listi; i
  • Ako Vi prihvatite nagradu, isključivo Vi ćete biti odgovorni za sve primjenjive poreze koji su vezani za osvajanje nagrade; i
  • Ukoliko drugačije nije naznačeno, sve nagrade podliježu garanciji njihovog proizvođača kao i pravilima i uslugama proizvođača.